Brendan de Graaf verlaat De Unie en start Lyv Smart Living

Brendan de Graaf heeft na ruim 3 jaar afscheid genomen als directeur bij De Unie. De Graaf begon in 2013 met het opstarten van De Unie en heeft het bedrijf begeleidt tot de succesvolle onderneming die het nu is. De kracht van De Unie is het helpen van grote en kleine lokale duurzame energie-initiatieven bij de oprichting en het bieden van kennis, praktische tips en collectieve diensten voor administratie, inkoop van energie en serviceverlening.
‘Ik ben zeer dankbaar voor de bijdrage die ik heb kunnen leveren aan het opstarten van een prachtige onderneming als De Unie. Ik heb dat samen met een geweldig team mensen en zeer betrokken aandeelhouders mogen doen. En daar ben ik ook trots op’, aldus De Graaf. ‘Ik wens alle betrokken van De Unie dan ook heel veel succes voor de toekomst.’ …

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.