Gezocht: ingenieur voor Super Smart Energy City

Gezocht: ingenieur voor Super Smart Energy City

23 mei 2016Het Financieele Dagblad en detacheringsbureau Yacht zijn op zoek naar een ingenieur met een uitvoerbaar plan om een Super Smart Energy City te maken. De verkiezing, ofwel the Challenge, is op 23 juni in Utrecht.

Uit het bericht van het FD
‘(…) Het engineering vraagstuk is bekend: hoe bouw je een Super Smart Energy City waarin opwekking, verbruik én opslag van energie optimaal in balans zijn? Hoe zouden steden als Amsterdam, Utrecht of Eindhoven kunnen fungeren?
Ben jij een engineering professional die een uitvoerbaar plan kan opstellen, presenteren en verdedigen? Meld je dan voor 28 mei aan voor The Challenge op 23 juni in Utrecht.
Tijdens het event prikkelen we je en dagen we je uit om mee te denken over de Super Smart Energy City. We toetsen je kennis en leiderschap en zijn benieuwd naar je vernieuwende ideeën. De winnaar ontvangt een vrij te besteden opleidingsbudget ter waarde van 5000 euro! (…)’

Tijdens The Challenge gaan vijf ingenieurs buigen vijf ingenieurs zich over het vraagstuk. De 150 bezoekers en een jury beslissen wie wint.

Bron
FD, The Challenge | Best engineering professional 2016
Aanmelden als kandidaat (vóór 28 mei 2016)
Aanmelden als bezoeker

Foto: The Challenge

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.