Greenchoice organiseert ‘zonneavonden’ in heel Nederland

Greenchoice organiseert ‘zonneavonden’ in heel Nederland

7 maart 2017Een speciaal team van Greenchoice trekt het land door om praktische voorlichting te geven over zonnepanelen. Het is een (gratis) service voor klanten en niet-klanten. Ter plekke krijgen ze een kostenberekening op maat.

Uit het persbericht van Greenchoice
‘(…) Zonnestroom opwekken op je eigen dak: het is dé weg naar groene en goedkope energie. Maar investeren in zonnepanelen roept ook nog veel vragen op. Energieleverancier Greenchoice helpt klanten én niet-klanten daarom bij het maken van een duurzame keuze die jarenlang stroom en geld oplevert. Dit voorjaar organiseert Greenchoice 15 bijzondere informatieavonden door het hele land. Bijzonder, omdat klanten en niet-klanten ter plekke een op-maat-gemaakte kostenindicatie kunnen krijgen én kunnen profiteren van de btw-teruggave-service.

Investeer in zon en bespaar
Ruim 47.000 Greenchoice-klanten wekken al zelf groene energie op met zonnepanelen. En ieder jaar komen daar duizenden nieuwe zonnestroomproducenten bij. De kosten voor zonnepanelen verdienen zich terug omdat huishoudens de zonnestroom zelf verbruiken en dus minder stroom van hun leverancier afnemen. Het voordeel is vergelijkbaar met 6% rente op een spaarrekening (bron: Milieu Centraal). Dat is goed voor de portemonnee en voor de wereld. Uit onderzoek blijkt bovendien dat mensen die ‘baas zijn over hun eigen energie’ dat leuk vinden én een stuk bewuster met energie omgaan.
Speciale service op informatieavond
Op de informatieavond krijgen bezoekers een presentatie van zonexperts over alles wat bij het zelf opwekken van zonnestroom komt kijken. Bijzonder is dat iedereen bij het inschrijven voor de avond al kan aangeven een indicatieve offerte van Greenchoice te willen krijgen. Die ligt dan op de avond zelf klaar. Ter plekke kunnen geïnteresseerden hun vragen persoonlijk doornemen met een van de zonexperts. Bovendien geldt dat wie op de informatieavond is geweest daarna gratis gebruik mag maken van de btw-teruggave-service (t.w.v. €135). Want wie zelf zonnestroom opwekt, kan 21% btw terugvragen over de aanschafprijs van panelen (mits u niet al eerder panelen heeft aangeschaft of ondernemer bent). Die teruggave verzorgt Greenchoice via de btw-service voor iedereen die wil investeren in zonnepanelen.
Ook niet-klanten van Greenchoice zijn van harte welkom. Toegang is gratis. Maar vol is vol. (…)’

Informatieavonden

’s-Hertogenbosch, 8 maart (vol)
Eindhoven, 9 maart (vol)
Tilburg, 15 maart (vol)
Maastricht, 16 maart
Capelle a/d IJssel, 22 maart
Utrecht, 23 maart
Nijmegen, 29 maart
Apeldoorn, 30 maart
Leiden, 5 april
Purmerend, 6 april
Almere, 12 april
Alkmaar, 20 april
Hilversum, 11 mei
Zwolle, 17 mei
Groningen, 18 mei

Bronnen

Greenchoice, 6 maart 2017: Zonteam gaat weer op pad door hele land
Aanmelden
Foto: Greenchoice

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.