IF Technology BV winnaar 2015 in Bodemenergiebranche

25 januari 2016 – IF Technology is uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de Bodemenergiebranche. De prijs is toegekend door het Nationale Business Succes Award Instituut.

Uit een persbericht van TV Media Partners
‘(…) Bodemenergie is naast biomassa zonne- en windenergie een belangrijke vierde pijler voor een duurzame toekomstige energievoorziening. IF heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een vooraanstaande onderneming, met een zeer sterke positionering en een excellente reputatie. ‘IF Technology BV geldt als leidend in haar branche en weet haar uitgebreide vakkennis op het gebied van aardwarmte en bodemenergie uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’ (…) De onderneming onttrekt energie uit de ondergrond en oppervlaktewater ten behoeve van verwarming en verkoeling van gebouwen. (…) IF is gespecialiseerd in het ontwerpen, toepassen, realiseren en beheren van hernieuwbare oplossingen voor warmte en koude als onderdeel van onze energievoorzieningen. Opdrachtgevers zijn onder andere ziekenhuizen, woningcorporaties, bouwbedrijven, installatiebedrijven en onderzoeksinstituten, in binnen- en buitenland. IF Technology BV is gevestigd in Arnhem en telt circa 65 medewerkers.
De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in IF Technology BV een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij IF Technology BV, want zij is continu bezig haar producten en diensten te verbeteren en optimaal af te stemmen op de wensen van haar klanten.’
De jury prijst met name haar hoge kennisniveau, nodig om als benchmark in de bodemenergiebranche – ‘godfather’ van de sector – te fungeren. Opgericht in 1989 was IF Technology het eerste gespecialiseerde ingenieursbureau dat zich bezighield met de bodem, gericht op het vraagstuk energie en warmte als (gedeeltelijk) alternatief voor het gebruik van fossiele brandstoffen. (…) ‘IF Technology is een absolute topper in haar wereld. Een nummer 1 vanaf haar oprichting. Geen betere branchewinnaar in de sector Bodemenergie dan deze onderneming’, aldus de Nominatiecommissie. (…)
De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur. (…)’

 

Bronnen
TV Media Partners, 19 januari 2016: IF Technology BV winnaar 2015 in Bodemenergiebranche
Website IF Technology
Foto: IF Technology

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.