Laetitia Griffith commissaris bij TenneT


26 maart 2015 –
Laetitia Griffith is met ingang van 1 juli 2015 benoemd tot commissaris van TenneT. Laetitia Griffith was o.a. Tweede Kamerlid voor de VVD. 

Persbericht TenneT:
Laetitia Griffith (1965) brengt niet alleen juridische expertise met zich mee, maar ook belangrijke ervaring vanuit de politiek, het openbaar bestuur en het bedrijfsleven. Zij is werkzaam geweest als wethouder (Financiën, Economische Zaken, Luchthaven, ICT, Inkoop en Deelnemingen) van de gemeente Amsterdam en Tweede Kamerlid (VVD). Sinds 2012 is zij Staatsraad bij de Afdeling advisering van de Raad van State.
“TenneT is een onderneming die opereert op het snijvlak van maatschappelijke, politieke en financieel-economische belangen. Voeg daar de dimensie van de internationale energiemarkt aan toe en het moge duidelijk zijn dat ik het als een eer beschouw om toe te treden als lid van de Raad van Commissarissen van TenneT”, aldus Laetitia Griffith.
Vanaf 1 juli 2015 zal de Raad van Commissarissen van TenneT bestaan uit zes leden: dr. ir. Aad Veenman (voorzitter), ir. Rien Zwitserloot, dr. Pieter Verboom, drs. Stephanie Hottenhuis, ir. Hans Fischer en mr. Laetitia Griffith.

Bronnen
TenneT, 26 maart 2015: Laetitia Griffith commissaris bij TenneT
Wikipedia: Laetitia Griffith

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.