Nederlands bedrijf gaat pijpleidingen helpen leggen in Amerika

Schermafdruk 2015-07-19 16.49.05
20 juli 2015-
Het is een Nederlands bedrijf gelukt voet aan de grond te krijgen bij het leggen van olie- en gasleidingen in de Verenigde Staten.

Het Amerikaanse vakblad voor de olie- en gasleidingen industrie, NA Pipelines, portretteert het Nederlandse bedrijf dat wereldwijd machines verhuurt en diensten levert voor het leggen van pijpleidingen: Maats Pipeline Equipment.
De Amerikaanse markt blijkt tamelijk lastig te zijn omdat daar de ondersteunende dienstverlening doorslaggevend is. Maar het Nederlandse bedrijf heeft zich daar juist in gespecialiseerd. De combinatie van verkoop/verhuur mét dienstverlening blijkt voor Maats de succesfactor te zijn.
Veel van de apparatuur van Maats is van het Duitse Liebherr. Maats is voor dit merk (exclusief) de dealer. Maats heeft de afgelopen jaren een stevige positie weten te verwerven bij het leggen van pijpleidingen, het buigen van leidingen en het lassen.
In NA Pipelines maakt Maats duidelijk dat juist het wereldwijd opereren voor een steeds sterkere positie zorgt. ‘(It) keeps our knowledge up to date and allows us to keep up with developments in all areas.’

Bronnen
North American Oil & Gas Pipelines, juni 2015: Reaching Across the Globe; Maats Expands to Meet Pipeline Industry Demands Worldwide
Website Maats Pipeline Equipment
Foto NA Pipelines/Maats

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.