(foto: Newmotion)

NewMotion netwerk bestaat uit ruim 100.000 laadpunten

NewMotion, Europees expert op het gebied van elektrisch laden, is de grens van 100.000 laadpunten in haar roaming- netwerk gepasseerd. Het is de eerste marktpartij in Europa die deze mijlpaal bereikt. 

NewMotion heeft nu het grootste roaming-netwerk van Europa dat uit meer dan 100.000 laadpunten in 28 landen bestaat. Het bedrijf werkt samen met meer dan 200 ‘roaming partners’ in Europa. Deze samenwerkingen zorgen ervoor dat elektrische rijders overal en altijd kunnen laden in 28 landen. Thuis, op het werk en onderweg.

Laadpassen

Momenteel zijn er meer dan 170.000 NewMotion-laadpassen in gebruik. Deze laadpas biedt internationale facturering met gespecificeerde btw-tarieven per land aan. Dat draagt bij aan een transparante en toegankelijke laadervaring van bedrijven en particulieren.

NewMotion-directeur Sytse Zuidema: “We zijn nu bijna tien jaar actief op de markt voor e-mobility en dat maakt het bereiken van deze mijlpaal extra bijzonder. Ons belangrijkste doel is om de ervaring van elektrische rijders voortdurend te verbeteren, onder meer door ons netwerk in Europa uit te breiden.”

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor FluxEnergie.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.