Oproep ideeën voor EU Sustainable Energy Week

13 maart 2015 – De jaarlijkse EU Sustainable Energy Week, opgezet ter ondersteuning van het EU-doel om een CO2-arme samenleving te worden, doet een oproep voor ideeën voor duurzame energie-evenementen in juni. Ook worden bijdragen voor de Policy Conference gevraagd en deelnemers voor de Sustainable Energy Europe Awards.

De EU organiseert sinds 2006 de EU Sustainable Energy Week waar beleidsmakers, belanghebbenden en het grote publiek ideeën over energiebesparing en hernieuwbare energie uitwisselen. De EU Sustainable Energy Week is dit jaar van 15 tot 19 juni in Brussel.

Van de website van EU Sustainable Energy Week
‘(…) It aims to spread best practices, inspire ideas and create networks to help meet the EU’s climate and energy goals. (…)’

In heel juni worden door heel Europa de Energy Days gehouden. De organisatoren roepen iedereen op die een evenement over duurzame energie wil houden, van open dagen en tentoonstellingen, tot workshops en andere evenementen. Verder worden bijdragen gevraagd voor de Policy Conference, in de vorm van het organiseren van een sessie op de conferentie of het voordragen van een spreker. Ook kunnen organisaties zichzelf of anderen nomineren voor de Sustainable Energy Europe Awards, die tijdens de week worden uitgereikt.

 

Bronnen
Europese Commissie, 11 maart 2015: Call for Energy Days 2015 ideas 
website EU Sustainable Energy Week

Meer informatie
Informatie over en aanmelden voor Energy Days, Policy Conference en Sustainable Energy Europe Awards
Zie Agenda juni op FluxEnergie voor meer informatie over het evenement.

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.