Overheid: ‘Doe nog gauw mee met de Energiedialoog’

Overheid: ‘Doe nog gauw mee met de Energiedialoog’

22 juni 2016De Energiedialoog loopt nog tot en met vrijdag 8 juli. De overheid roept op nog gauw aan te sluiten. ‘Dit is uw laatste kans om mee te doen aan de Energiedialoog.’

Uit een bericht van de Rijksoverheid
‘(…) Duizenden mensen delen deze dagen hun visie op de toekomstige energievoorziening van Nederland. Bijvoorbeeld op een van de 140 bijeenkomsten, via sociale media en via internet. Dit is uw laatste kans om mee te doen aan de Energiedialoog.
Kijk daarom op www.mijnenergie2050.nl en meld u aan, bijvoorbeeld voor de slotbijeenkomst in Arnhem op 4 juli.
De overgang van een fossiele naar een CO2-arme, duurzame energievoorziening raakt ons allemaal. Denk aan ons vervoer, de energie in onze huizen en de inrichting van ons landschap. Veel burgers en bedrijven zijn al bezig met duurzame initiatieven. Het kabinet nodigt u graag uit voor de Energiedialoog: een open debat over de energie van de toekomst.

Meepraten
U kunt deelnemen via de website MijnEnergie2050.nl. Hier vindt u meer informatie over de thema’s die centraal staan. Geef hier uw mening in verschillende discussies over onze energievoorziening in 2050. Op de MijnEnergie2050.nl kunt u bijvoorbeeld uw manifest, een verslag of een interessant voorbeeld delen.

Meedoen
Er zijn ook verschillende bijeenkomsten die u kunt bijwonen. Kijk voor een overzichtskalender op de website en meld u aan voor de laatste plekken. De dialoogperiode duurt tot en met vrijdag 8 juli. Eerder die week, op maandag 4 juli, blikken André Kuipers en minister Henk Kamp al terug op de dialoogperiode. (…)’

 

Bronnen
RVO, 20 juni 2016: Doe mee met de Energiedialoog
Website MijnEnergie2050 
Foto: Still uit NOS-journaal 7 april 2016

Onderwerpen: ,

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.