Proefrijden: 19 september ‘instapdag’ elektrisch rijden

15 september 2015 – Stichting Natuur & Milieu organiseert aanstaande zaterdag de ‘Instapdag’. De actie moet elektrisch rijden onder de aandacht brengen bij het Nederlandse publiek. Stap in bij een trotse bezitter van een elektrische auto en probeer het elektrisch rijden zelf!

 

Uit een bericht van Natuur & Milieu
‘(…) Benieuwd hoe een elektrische auto rijdt? Of heb je zelf een auto met een stekker, en laat je anderen graag kennismaken met elektrisch rijden? Doe dan mee met de Instapdag op zaterdag 19 september! Open voor één dag je eigen showroom of ga op visite bij de elektrische auto van je buurman! Trotse e-rijders zetten hun elektrische auto’s in de spotlights en laten deze ervaren door buren en vrienden, bekenden én onbekenden. Een soort Open Huizen Dag dus, maar dan met elektrische auto’s!
Iedereen die voor het eerst in een elektrische auto rijdt, is onder de indruk. Van de prestaties, van de stilte en van de voordelen voor het milieu. Natuur & Milieu is ervan overtuigd dat elektrisch rijden de toekomst heeft en wil zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met elektrisch rijden.
Daarom organiseren wij op 19 september de Instapdag: trotse e-rijders zetten hun volledig elektrische en plug-in hybride auto’s in de spotlights en laten deze ervaren door buren en vrienden, bekenden én onbekenden. Een soort Open Huizen Dag dus, maar dan met elektrische auto’s!
Natuur & Milieu nodigt alle trotse eigenaren van een elektrische auto uit om op 19 september hun autodeuren open te stellen. (…)’

 

Bronnen
Natuur & Milieu, (zonder datum): Instapdag

Onderwerpen:

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.