Provinciehuis tijdelijke showroom voor elektrisch rijden

Gedeputeerde Anne-Marie Spierings maakt proefritten in Best en ‘s-Hertogenbosch  (geen link naar webversie persbericht beschikbaar)
Brabanders kunnen komende zaterdag een proefrit maken met de elektrische auto van de provincie. De provincie neemt deel aan de landelijke instapdag voor elektrisch vervoer, georganiseerd door de stichting Natuur en Milieu. Die dag telt Brabant tientallen extra showrooms voor elektrische auto’s bij eigenaren thuis, waaronder het provinciehuis. Brabanders kunnen het elektrisch rijden zelf ervaren en spreken met mensen die er dagelijks gebruik van maken.
Geïnteresseerden zijn van harte welkom bij het provinciehuis op zaterdag 19 september tussen 10.00 en 16.00 uur. Daar kunnen zij een proefrit maken met een Nissan Leaf. Het adres is Brabantlaan 1 te ’s-Hertogenbosch.

Anne-Marie Spierings bezoekt Gerald van Kessel en rijdt met zijn Renault ZOE tussen 10.00 en 11.30 uur. Het adres is Klaverhoekseweg 3 te Best.

Van 12.00 tot 13.00 uur maakt Anne-Marie Spierings een proefrit met de Nissan Leaf van de provincie. Het adres is Brabantlaan 1 te ’s-Hertogenbosch. ….

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.