Vakblad FluxEnergie verder onder de vlag van ProMedia Group

Het vakblad FluxEnergie gaat voortaan verder onder de vlag van ProMedia Group. De uitgeverij van vakbladen in de mobiliteits- en transportsector heeft deze titel overgenomen. “Energie speelt een bepalende rol in ons leven én de mobiliteits- en transportsector. FluxEnergie informeert over alle ontwikkelingen op de energiemarkt en dit onderwerp is daardoor een belangrijke aanvulling op ons portfolio”, vertelt directeur Joan Blaas.

ProMedia Group is onder meer uitgever van de vakbladen TankPro (tankstationbranche), OVPro (openbaar vervoer) en SpoorPro (spoorsector). “In al die sectoren speelt energie een belangrijke rol”, licht Blaas toe. “We hopen met FluxEnergie een positieve bijdrage te blijven leveren aan de energietransitie.”

Energieraad

FluxEnergie is ooit begonnen als nieuwssite van de Energieraad en daarna op eigen benen verder gegaan onder leiding van redacteur Cees Brinkhuizen. “FluxEnergie ziet er nu een tikje anders uit omdat het is aangepast aan de huisstijl van de andere ProMedia-publicaties. Er is ook een nieuwe redactie; een ‘verse ploeg’. Zij zijn inmiddels ingewerkt door het ‘oude’ team”, licht hij toe. “FluxEnergie blijft dé bron die bondig, snel én nauwkeurig meldt wat er in aan belangrijke ontwikkelingen op energiegebied wordt gesignaleerd.”

De doelgroep van FluxEnergie is de Business-to-Business-energiesector. Blaas: “Met onze kennis van online B2B-vakmedia gaan we FluxEnergie verder uitbouwen tot een onmisbare schakel in de informatievoorziening voor de energiesector.”

Meer informatie over ProMedia Groep vind je op https://www.promedia.nl/

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.